Gratis verzending (NL&BE)
0
Winkelwagen
€ 0,00
Buismotoren /

Altron buismotor

Ben jij op zoek naar een goede, krachtige buismotor voor jouw zonnewering of rolluik? Wij van Rolluikbesturing.nl kunnen zowel een draadloze als een bedrade Altron buismotor leveren. De buismotoren van Altron staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en gaan jaren mee. Al onze buismotoren van het merk Altron hebben vijf jaar fabrieksgarantie.Over de Altron buismotoren

Altron is een merk van FAAC Group, Simply automatic. Altron startte in 2003 als onafhankelijk merk en levert sindsdien buismotoren. Het merk staat al vanaf het eerste begin bekend om zijn betrouwbare kwaliteit. Sinds 2006 is Altron een merk van FAAC Group. Ook onder FAAC Group blijft Altron een betrouwbaar merk buismotor. Wij van Rolluikbesturing zijn al jaren leverancier van de Altron buismotor. Ons assortiment bevat allerlei verschillende soorten buismotoren en elk soort heeft zijn eigen specificaties. De sterkste uitvoering van de buismotor altron in ons assortiment kan een rolluik, screen of zonnescherm van 90 kilo tillen. Twijfelt je over welke buismotor het beste bij je past? Vanuit jarenlange ervaring met de Altron buismotoren kunnen wij jou uitgebreid adviseren, zodat jij de juiste rolluik onderdelen koopt.

Altron Buismotor kopen

Het gemak van een goede buismotor

Goede rolluikbesturing maakt het dagelijkse leven een stuk makkelijker. Daarom is het belangrijk om voor een buismotor te kiezen die het gewicht van uw rolluik of zonnewering gemakkelijk aankan. De buismotoren uit het assortiment van Rolluikbesturing zijn allemaal zo gemaakt dat op en neer laten gaan van elke vorm rolluik een fluitje van een cent wordt. Wij zijn naast leverancier van Altron ook leverancier van Simu buismotoren, Elero buismotoren en Somfy buismotoren. Benieuwd welk merk de beste keuze is voor jou? Neem gerust contact met ons op via 06 - 53 39 36 74. Wij staan je graag te woord.


Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vos Exclusief
van leeuwenhoekstraat 50
7908 BL Hoogeveen
M: +31 (0)6 53393674
E: info@vos-exclusief.nl
KvKnummer: 04071872
BTW: NL104854479B01


Bankgegevens:
Vos Exclusief
Knab: 25.56.86.072
IBAN: NL60 KNAB 0255 6860 72
BIC:KNABNL2H