Gratis verzending (NL&BE)
0
Winkelwagen
€ 0,00
Buismotoren /

Simu buismotor

Ben jij op zoek naar een buismotor voor jouw zonnewering, rolluik of screen? De Simu buismotor staat bekend als buismotoren die heel makkelijk in gebruik zijn. Zowel het installeren en hanteren van deze buismotor is een eenvoudige klus. De buismotoren van Simu zijn zowel draadloos als met bedrading verkrijgbaar. Wij leveren ook Simu buismotoren voor de industriële sector.Over buismotoren van Simu

Simu is een merk van de Somfy groep. De Somfy groep is gespecialiseerd in automatisering binnenshuis en buitenshuis. Somfy is een van de grootste automatiseringsbedrijven ter wereld. Het is hun missie om huizen en bedrijfspanden gebruiksvriendelijk te maken en de kwaliteit van leven te verhogen. Door te kiezen voor de Simu buismotoren kies je voor een betrouwbare buismotor van hoge kwaliteit, met een hoge gebruiksvriendelijkheid. De buismotoren van Simu worden vervaardigd in Frankrijk en zijn zowel mét noodhandbediening als zonder noodhandbediening verkrijgbaar. Ze zijn voorzien van een nauwkeurige eindregeling en een geïntegreerde thermische sonde. Alle motoren worden voor ze de fabriek uitgaan, onderworpen aan een strenge controle van de belangrijkste eigenschappen. Zo kunnen zij jou garanderen dat jouw buismotor geheel naar behoren werkt. De buismotor Simu is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een buismotor van hoge kwaliteit.

Simu buismotor kopen

Waarom een goede buismotor het leven makkelijker maakt

Een buismotor van hoogwaardige kwaliteit maakt het leven van alledag een stuk makkelijker. Door rolluiken en zonnewering met een druk op de knop te kunnen sluiten kun jij tijdens koude of extreem warme dagen heerlijk binnen blijven terwijl de buismotor het zware werk voor jou uitvoert. Naast een buismotor van Simu kan je bij ons ook terecht voor een Altron buismotor, Elero buismotor of een Somfy buismotor. Twijfel je over welke buismotor de beste keuze voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op via 06 - 53 39 36 74. Wij geven je graag advies over onze buismotoren en andere rolluik onderdelen.


Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vos Exclusief
van leeuwenhoekstraat 50
7908 BL Hoogeveen
M: +31 (0)6 53393674
E: info@vos-exclusief.nl
KvKnummer: 04071872
BTW: NL104854479B01


Bankgegevens:
Vos Exclusief
Knab: 25.56.86.072
IBAN: NL60 KNAB 0255 6860 72
BIC:KNABNL2H