Gratis verzending (NL&BE)
0
Winkelwagen
€ 0,00

Om de rolluiken, zonneschermen, screens of knikarmschermen elektrisch te kunnen bedienen, heb je buismotoren nodig. In onze webshop vind je buismotoren van verschillende merken om de zonwering te automatiseren. Daarbij heb je de keuze uit bedrade of draadloze bediening. Voor meer informatie of advies, neem je contact met ons op.Draadloze bediening of bediening middels een schakelaar

Om de juiste buismotor voor zonwering of rolluik te kopen, dien je eerst een keuze te maken voor welke soort bediening je wilt gaan gebruiken. Het is mogelijk de zonwering te bedienen middels een schakelaar aan de muur, maar je kunt ook gebruik gaan maken van een afstandsbediening om de zonwering mee te bedienen. In het laatste geval kies je dus voor een draadloze bediening. Elke buismotor, van de verschillende merken, beschikt over eigen specifieke eigenschappen. Deze eigenschappen zijn per product beschreven.

Extra comfort dankzij de buismotor

Een buismotor voor rolluik en andere zonnewering, wordt in de buis geschoven van de zonwering. Op deze manier kun je de rolluik, screen of zonnescherm nu ook elektrisch bedienen en is het optrekken middels handbediening niet meer nodig. Dit kan een uitkomst zijn, wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een medische aandoening en het optrekken of neerhalen van de zonnewering een enorme last voor je is geworden. Maar ook als je van comfort houdt, is dit een prima optie! Om te bepalen welke buismotor het meest geschikt is voor jouw zonnewering, helpen we je graag. Dankzij onze ervaring op het gebied van rolluikbesturing, kunnen wij je uitstekend informeren.

Buismotor voor zonwering kopen

Wanneer je een buismotor gaat kopen om de rolluikbediening elektrisch te maken, is er enorm veel keuze. In onze webshop hebben wij verschillende merken die buismotoren leveren. Daarbij heb je tevens de keuze in bedrade of draadloze bediening. En elke buismotor heeft weer zijn eigen specifieke eigenschappen. We begrijpen dat het door de ruime keuze lastig is om de juiste buismotor te kopen, daarom helpen we je graag bij het bepalen van de meest geschikte buismotor voor jouw zonwering. Wanneer je de juiste buismotor hebt gekocht voor je rolluik, screens of andere zonwering, is het niet moeilijk om deze zelf te monteren. Uiteraard worden alle buismotoren geleverd met een duidelijke handleiding, zodat je direct aan de slag kunt.

Eenvoudig buismotoren kopen bij Rolluikbesturing.nl

In onze webshop vind je een groot assortiment aan buismotoren voor rolluik, screen of zonnescherm. Wanneer je deze bij ons bestelt, wordt je bestelling binnen 5 werkdagen gratis in Nederland en België bij je thuis bezorgd. Is het product niet naar wens? Dan heb je 14 dagen de tijd om het in originele staat te retourneren of ruilen. Nog vragen of wil je graag meer informatie over de buismotoren in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.


Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vos Exclusief
van leeuwenhoekstraat 50
7908 BL Hoogeveen
M: +31 (0)6 53393674
E: info@vos-exclusief.nl
KvKnummer: 04071872
BTW: NL104854479B01


Bankgegevens:
Vos Exclusief
Knab: 25.56.86.072
IBAN: NL60 KNAB 0255 6860 72
BIC:KNABNL2H

Beoordelingen

9.1

10
Rolluikbesturing.nl
604 Beoordelingen
 
Rolluikbesturing.nl
"Is allemaal er vlot gegaan , ben ik helemaal blij..."
 
kiyoh