Gratis verzending (NL&BE) boven ‚ā¨ 100,-,-
0
Winkelwagen
€ 0,00

Voor het optimale comfort in je woning, bestaat er de mogelijk tot huisautomatisering. Dit wordt ook wel domotica of Smart Home genoemd en je kunt hierbij denken aan automatische verlichting, rookmelders, bewegingsmelders, alarmsystemen of het draadloos besturen van je rolluiken. Met huisautomatisering wordt je leven een klein beetje gemakkelijker.Domotica voor je huis

Wat is er fijner dan thuiskomen in een heerlijk verwarmd huis, waar je met één druk op de knop de verlichting vanuit je luie stoel aanzet en de gordijnen sluit of de rolluiken laat zakken? Het is allemaal mogelijk met huisautomatisering, ook wel domotica of Smart Home genoemd. Het mooie van onze producten voor huisautomatisering is dat het na installatie direct werkt, het zogenaamde Plug en Play systeem, je steekt de stekker in het stopcontact of doet batterijen in het apparaat en het is klaar voor gebruik. Het automatiseren van je huis maakt wonen een stuk gemakkelijker en leuker. Na een dag hard werken even wat extra tijd voor jezelf en niet het hele huis door hoeven lopen om alles avondproof te maken. Met een huisautomatiseringssysteem worden ons taken uit handen genomen. Terwijl wij van een kopje koffie genieten op de bank, wordt met één druk op de knop de rolluikbesturing in werking gezet om het rolluik te laten zakken.

Een slimme woning met huisautomatisering

Met mooie domotica oplossingen maak je je huis slimmer. Je schakelt alle verlichting met één druk op de knop bij jou thuis uit wanneer je vergeten bent bij vertrek de lichten te doven. Maar ook rookmelders vallen onder huisautomatisering. Door deze op verschillende plekken in je huis te plaatsen, krijg je direct een signaal wanneer er rook gesignaleerd wordt. En met de handige inbraak- of alarmmelders, weet je precies wanneer onbevoegden je woning betreden. In onze webshop vind je verschillende huisautomatiseringssystemen om je woning slimmer te maken. Enkele voorbeelden:

  • verlichtingssystemen, met één druk op de knop je hele woning verlichten of verduisteren
  • zonsensoren, zodra de zon schijnt, wordt de zonweringbesturing in werking gesteld
  • alarmsystemen, waarschuwen zodra de deuren of ramen worden geopend
  • bewegingssensoren, zodra er beweging gedetecteerd wordt springt bijvoorbeeld de verlichting aan
  • rookmelders, geven een signaal af zodra er rook gesignaleerd wordt
  • rolluikautomatisering, met één druk op de knop de rolluik laten zakken

Comfortabelere manier van leven met huisautomatisering

De zonwering die naar beneden zakt, wanneer de sensor zonnestralen opvangt. De rookmelder die een signaal geeft bij het detecteren van rook. Het alarmsysteem dat afgaat wanneer er een deur geopend wordt terwijl het systeem ingeschakeld is. De verlichting die aanspringt wanneer er beweging ontdekt wordt door de bewegingssensor. Allemaal voorbeelden van het huisautomatiseringssysteem. Maar huisautomatisering is meer dan alleen maar makkelijk. Het is tevens een manier van energiebesparing. Ben je vergeten het licht uit te doen of de verwarming lager te zetten, dan is één druk op de knop genoeg om op deze manier energie te besparen.

Domotica kopen bij Rolluikbesturing.nl

Voor de aanschaf van huisautomatiseringssystemen, domotica of Smart Home, ben je in onze webshop aan het juiste adres. In assortiment vind je allerlei producten om jouw woning slimmer te maken. Huisautomatisering kopen doe je bij Rolluikbesturing.nl. In ons assortiment vind je de Somfy Tahoma huisautomatiseringssystemen. Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Wanneer je vragen hebt over onze rolluik onderdelen neem je contact met ons op. We staan je graag te woord.

 


Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Rolluikbesturing.nl is een website van Tromm International BV
Kieënweg 10-2
5991 EK Baarlo
tel: +31 (0)85 888 1195
info@tromm.com

KvKnummer: 69623805
BTW: NL857944757B01

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan absoluut geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies