Gratis verzending (NL&BE)
0
Winkelwagen
€ 0,00

 

Veiligheid betaalmethoden

Het gehele orderproces in de webwinkel van Rolluikbesturing.nl is beveiligd door middel van een SSL certificaat. Dat wil zeggen Links in de adressenbalk ziet u staan een Slotje met Vos Exclusief {NL} Hierdoor worden alle klantgegevens over een beveiligde verbinding naar de server verstuurd zodat niemand deze gegevens kan opvangen. Niet alleen de betaalverbinding maar nu ook terwijl u aan het zoeken bent op onze site.

Op dit moment accepteren wij de volgende betaalmethoden:

1) Vooruit Betalen (d.m.v. bankoverschrijving)
2) iDeal
3) Afterpay Achteraf betalen**
4) Rembours (niet meer mogelijk, wordt niet meer aangeboden door GLS)
5) Telefonisch of per mail bestellen (Wij sturen u een bevestiging en een seperate mail voor de betaling)
6) Afhalen (uitlsuitend op afspraak, want we zijn veel op pad)
7) Mastercard / Visa
8) Mister Cash
9) Paypal

**Betalingen met Afterpay:

AfterPay voert voor Rolluikbesturing.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Rolluikbesturing.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €2500,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €2500,-.  Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor Belgische klanten gelden andere voorwaarden: Je kunt bij Rolluikbesturing.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €1000,-. 

Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Vos Exclusief
van leeuwenhoekstraat 50
7908 BL Hoogeveen
M: +31 (0)6 53393674
E: info@vos-exclusief.nl
KvKnummer: 04071872
BTW: NL104854479B01


Bankgegevens:
Vos Exclusief
Knab: 25.56.86.072
IBAN: NL60 KNAB 0255 6860 72
BIC:KNABNL2H