Gratis verzending (NL&BE) boven ‚ā¨ 100,-,-
0
Winkelwagen
€ 0,00
Buismotoren /

Somfy buismotor

De buismotor van Somfy is gebruiksvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is Somfy één van de grootste leveranciers in Europa op het gebied van huisautomatisering en staat Somfy bekend om het feit dat ze erg betrouwbaar zijn. De Somfy buismotor kopen doe je eenvoudig en voordelig in onze webshop.Somfy Buismotoren kopen

Met de Smofy buismotoren maak je van je huidige rolluiken, screens of andere zonwering een elektrisch bedienbaar scherm. Je hoeft de rolluiken niet meer met de hand op te halen of te laten zakken, maar kunt deze bedienen met slechts één druk op de knop. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je een blessure hebt, maar ook gewoon erg gemakkelijk. In de webshop van Rolluikbesturing vind je verschillende producten om je leven een beetje makkelijker te maken, zo kun je ook de Somfy buismotor kopen. Niet alleen gaat dat erg eenvoudig, ook wordt je bestelling snel bij je thuis bezorgd.

Somfy buismotor kopen voor het elektrisch maken van rolluiken en zonwering

Somfy maakt het leven wat makkelijker

Somfy is één van de grootste leveranciers van Europa op het gebied van zonwering, rolluiken en raamdecoratie. De missie van Somfy is duidelijk. Zij willen jou helpen om het leven zo makkelijk mogelijk te maken, door het creëren van een “Smart Home”. Woningen en bedrijfspanden kunnen voor een groot deel geautomatiseerd worden. Huisautomatisering zorgt ervoor dat er veel meer tijd over blijft. Dat betekent in het geval van een woonhuis dat je met de Somfy buismotor meer tijd overhoudt om te genieten van je woning en je gezin. En voor bedrijven betekent dat dat er meer tijd besteed kan worden aan werkzaamheden die omzet opleveren. Door een Somfy buismotor te installeren in jouw rolluik of zonwering zijn je rolluiken, screens, knikarmschermen en uitvalschermen elektrisch te bedienen met een eenvoudige druk op de knop. Dan maakt de aanschaf van een Somfy buismotor het leven een klein beetje gemakkelijker.

Somfy buismotoren voor huisautomatisering

Somfy is een toonaangevende fabrikant van elektrische motoren en bedieningen, zoals de Somfy buismotoren, Somfy rolluikbesturing en Somfy zonwering besturing. Door een buismotor van Somfy te plaatsen in de holle as van de rolluik of zonwering en deze vervolgens te koppelen aan de as met een adapter, kun je jouw zonwering elektrisch bedienen. Er zijn twee varianten te koop in onze webshop. Je kunt kiezen voor een draadloze bediening van de zonwering. Met behulp van een afstandsbediening laat je vanuit je luie stoel de rolluiken zakken. Maar er zijn ook bedrade buismotoren van Somfy te koop. Deze zijn te bedienen met een schakelaar aan de muur. Wil je nog meer gemak en is een Somfy buismotor niet voldoende, dan zou je kunnen overwegen de Somfy Tahoma Box aan te schaffen. Dit complete Smart Home systeem verbindt al jouw producten in huis met één app en zo is je hele woning volledig geautomatiseerd.

Somfy buismotoren voor de huisautomatisering van je woning

 

Hoe werkt de Somfy buismotor

Bij het kopen van een Somfy buismotor is ten eerste belangrijk dat je weet welk soort zonwering je elektrisch bedienbaar wilt maken. Gaat het om buismotoren voor rolluiken, screens of een ander soort zonwering? Daarnaast is het belangrijk dat je nagaat welke diameter je nodig hebt en wat het geadviseerde koppelvermogen is. De buisdiameter kun je eenvoudig opmeten. De buismotor zelf heeft ook een bepaalde diameter. Is de diameter van de buis van de zonwering groter, dan kun je deze met adapterringen aanpassen. Het geadviseerde koppelvermogen wordt beïnvloed door verschillende factoren. Voor rolluiken speelt het gewicht van de lamellen een grote rol hierin. Hoe zwaarder de rolluik, hoe meer koppelvermogen de Somfy buismotor nodig heeft. Bij screens is het belangrijk te kijken of het een enkel screen betreft of een gekoppeld systeem. Bij uitvalschermen spelen de soort armen een rol in het benodigde koppelvermogen van de Somfy buismotor. Gasveer armen hebben meer vermogen nodig dan windvaste of stormvaste armen. Daarnaast bepaalt de doekgrootte het koppelvermogen bij de knikarmschermen. Hoe groter het doek, hoe meer vermogen de buismotor nodig heeft.

De beste keuze voor jouw woning

Je kunt bij Rolluikbesturing.nl terecht voor allerlei soorten buismotoren. Naast de buismotor Somfy zijn wij leverancier van:

Elero buismotoren
Tromm buismotoren

 

Somfy buismotoren kopen bij Rolluikbesturing.nl

Somfy buismotor kopen? Dat kan eenvoudig online in onze webshop met rolluikonderdelen. Bekijk vooraf goed welke buismotor je nodig hebt voor jouw zonwering. Bepalen welke buismotor het beste past bij jouw zonwering of rolluik is soms best lastig. Elke buismotor van Somfy en ook van de andere merken, heeft zijn eigen specificaties en bedieningswijze. Het is daarom belangrijk om goed te weten wat de opties en de specificaties zijn. Kom je er niet helemaal uit en heb je meer informatie nodig over de buismotoren van Somfy? Neem dan gerust contact met ons op via info@tromm.com. Wij helpen je graag verder.

Rolluikbesturing biedt je 5 jaar garantie op de alle Somfy motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle somfy motoren worden gratis en met met een duidelijke handleiding bezorgd.


Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Rolluikbesturing.nl is een website van Tromm International BV
Kieënweg 10-2
5991 EK Baarlo
tel: +31 (0)85 888 1195
info@tromm.com

KvKnummer: 69623805
BTW: NL857944757B01

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan absoluut geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies