Gratis verzending (NL&BE) boven ‚ā¨ 100,-,-
0
Winkelwagen
€ 0,00
Buismotoren /

Elero buismotor

Buismotoren zijn een essentieel onderdeel van zonneweringen, rolluiken en screens. Een buismotor zorgt er namelijk voor dat een rolluik met een druk op de knop omhoog en omlaag kan, zodat een rolluik niet meer met de hand bedient hoeft te worden. De Elero buismotoren zijn makkelijk in gebruik en ze zijn ontworpen om zelfs de meest zware rolluiken op te kunnen rollen.

Bezig met laden...
Motorkabel voor Elero motoren - 10 meter
Motorkabel, 10 meter lengte, geschikt voor alle Elero motoren behalve voor de Elero Solar motoren. Kabel is eenvoudig vast te klikken in de motorkop....
18,95*

Over de buismotoren van Elero

Elero is een merk van Duitse bodem. Het bedrijf opereert in Nederland vanuit de Randstad, maar levert buismotoren in de gehele BeNeLux. De buismotoren van Elero kenmerken zich in kwaliteit en Duitse degelijkheid. Zij zijn zo ontworpen dat ze makkelijk in gebruik zijn en ze kunnen de meest uiteenlopende zonneweringen, rolluiken en screens in beweging zetten. Door te kiezen voor een Elero buismotor kies je voor een solide en krachtige buismotor die gemakkelijk te gebruiken is. De buismotor Elero zal jouw leven bovendien een stuk gemakkelijker maken. De Elero buismotor zal er namelijk voor zorgen dat het omhoog en omlaag doen van jouw zonnewering een fluitje van een cent wordt. Wij van Rolluikbesturing.nl hebben een uitgebreid aanbod Elero buismotoren. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat er altijd een buismotor Elero is die bij jou past.

Elero buismotor kopen

De beste buismotor voor jouw situatie

Wij van Rolluikbesturing.nl hebben een uitgebreid assortiment buismotoren en andere rolluik onderdelen. Wij zijn leverancier van meerdere merken en binnen die merken kunnen wij allerlei verschillende modellen leveren. Naast Elero buismotoren leveren wij ook buismotoren van ons huismerk Tromm en Somfy buismotoren. Elk merk heeft zijn eigen specificaties. Welk merk het meest geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand hangt heel sterk af van de situatie. Twijfel je over welke buismotor het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies, zodat jij straks een buismotor hebt die geheel aansluit op jouw situatie.


Contactgegevens

Wij proberen uw vraag / mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Rolluikbesturing.nl is een website van Tromm International BV
Kieënweg 10-2
5991 EK Baarlo
tel: +31 (0)85 888 1195
info@tromm.com

KvKnummer: 69623805
BTW: NL857944757B01

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan absoluut geen persoonlijke gegevens op.